Gemeenshapcentrum De Zeyp

Centre culturel néerlandophone De Zeyp

 

Het GC De Zeyp is één van de 22 gemeenschapscentra van de Vlaamse Gemeenschapscommissie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De Zeyp heeft een uitgebreid aanbod aan culturele initiatieven zoals theater, muziek, literatuur, soms ook met grotere projecten en festivals; u kunt er bijleren: er zijn allerhande computercursussen en kinderen scherpen hun creativiteit aan tijdens verscheidene cursussen.

Verder staat het gemeenschapscentrum open voor lokale sociaal-culturele projecten, in samenwerking met allerhande naburige organisaties en is het tevens de pleisterplaats van vele verenigingen.

De Zeyp werkt voor alle leeftijden en groepen. Er is een koor voor kinderen en grootouders, een kindertheatergroep en een dynamisch dans-theatergezelschap voor personen met psychische beperkingen.

Meer informatie over de werking van De Zeyp vindt u in de krant ‘De Zeyp’, die maandelijks terechtkomt in elke brievenbus van Ganshoren.

Openingsuren:

Het onthaal en secretariaat zijn open elke werkdag van 09.00 tot 18.00, op vrijdag van 09.00 tot 17.00.
De Zeyp heeft twee ingangen tot hetzelfde gebouw: Van Overbekelaan 164 (administratief adres, onthaal tijdens kantooruren, laden/lossen) en Zeypstraat 47 (cafetaria, publieksingang avond en weekend).