BERICHT AAN DE BEWONERS – WERKEN OP HET WATERDISTRIBUTIENET

VIVAQUA, uw waterbedrijf in het Brusselse Gewest, zal het distributienet in uw straat vernieuwen. De leiding onder het wegdek zal worden vervangen door één nieuwe leiding die in het trottoir/de wegberm wordt gelegd. Na afloop daarvan wordt het rioolnet aangepakt. U zult tijdig een nieuw bericht in de bus krijgen met alle nuttige informatie over die werken.

De werken worden in coördinatie met Irisnet, Proximus, Elia, Sibelga en Telenetuitgevoerd.

VIVAQUA bedankt u alvast voor uw begrip voor de eventuele hinder die deze werken zouden kunnen veroorzaken.

WAAR?

Keizer Karellaan – 1082 en 1083 Brussel

 WANNEER?

De werken starten op 17.06.2019 en zullen 200 werkdagen duren.

 AANSLUITINGEN OP HET WATERDISTRIBUTIENET

Om uw gebouw op de nieuwe leiding aan te sluiten, zal onze ploeg toegang moeten hebben tot uw woning. De technisch verantwoordelijke zal hiervoor contact met u opnemen om een afspraak vast te leggen. 

ONDERBREKINGEN VAN DE WATERVOORZIENING

Gedurende de werken zullen we in bepaalde gevallen de watervoorziening in uw straat moeten onderbreken. In de mate van het mogelijke zal ons personeel ter plaatse u daarvan op de hoogte brengen. Bel ons gerust in geval van problemen. 

VERKEER EN PARKEREN

Waar de werken aan de gang zijn, zal een parkeerverbod gelden.

Het is voorzien om tot 31/08/2019 te werken in het weggedeelte “uitgang centrum” (richting Basiliek à autosnelweg). Gedurende deze periode zal het verkeer herleid worden naar één rijstrook. Bovendien zal het doorsteken van de leidingen gebeuren in volgende richting : autosnelweg à Basiliek. Vervolgens zullen alle werken in het weggedeelte “ingang centrum” (richting autosnelweg àBasiliek) worden uitgevoerd en dit vanaf september 2019. 

CONTACT

  • Werkdagen tussen 7.30 en 15.30 uur:02 373 74 32  

Onze technische dienst staat volledig tot uw beschikking voor elke vraag in verband met deze werken (grondwerken, signalisatie, watervoorziening, …).

Voor vragen over gas, elektriciteit, telecom, … kunt u zich rechtstreeks wenden tot de verantwoordelijke maatschappijen.

  • In noodgevallen de klok rond: Centrale Wacht – 02 739 52 11