BERICHT AAN DE BEWONERS – WERKEN OP HET RIOOLNET EN HET DISTRIBUTIENET

De technische ploegen van VIVAQUA vernieuwen binnenkort het rioolnet en het drinkwaterdistributienet in uw straat. Deze werken zijn bedoeld om het waterbeheer in uw gemeente te moderniseren. 

VIVAQUA bedankt u alvast voor uw begrip voor de eventuele hinder die deze werken zouden kunnen veroorzaken. 

WAAR? 

Keizer Karellaan – 1083 Ganshoren 

WANNEER? 

Onder voorbehoud van weerverlet starten de werken op 30 juni 2020 en zullen ze 30 werkdagen in beslag nemen. 

AANSLUITINGEN OP HET WATERDISTRIBUTIENET 

Om uw gebouw op de nieuwe leiding aan te sluiten, zal onze ploeg toegang moeten hebben tot uw woning. De technisch verantwoordelijke zal hiervoor contact met u opnemen om een afspraak vast te leggen. 

ONDERBREKINGEN VAN DE WATERVOORZIENING 

Gedurende de werken zullen we in bepaalde gevallen de watervoorziening in uw straat moeten onderbreken. In de mate van het mogelijke zal ons personeel ter plaatse u daarvan op de hoogte brengen. Bel ons gerust in geval van problemen. 

OPMERKING 

Bij de renovatie van het riool wordt de bemantelingstechniek toegepast, een techniek die erin bestaat een buigzaam membraan doordrenkt met een thermohardend hars in het bestaande riool te trekken. Tijdens de bemantelingswerken kan er een onaangename geur vrijkomen. Deze geur is echter niet schadelijk voor de gezondheid. Om de hinder daarvan te verminderen, verzoeken we u, vóór het begin van de werken, u ervan te vergewissen dat al uw sifons goed gevuld zijn met water (het volstaat de kraan van bijvoorbeeld de gootsteen even te laten lopen) en dat het deksel van uw wc-pot dichtgeklapt is. Als de geur hardnekkig is, kunt u uw huis best grondig verluchten. 

VERKEER EN PARKEREN 

Tijdens de werken zal het verkeer richting de Basiliek worden gehandhaafd maar gewijzigd. Parkeren is ook verboden daar waar er gewerkt wordt. 

CONTACT 

Werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur: 02 518 85 24 

Wanneer u geen gehoor krijgt of buiten deze werkuren kunt u een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat zodat we u later kunnen terugbellen. 

In noodgevallen de klok rond: Centrale Wacht – 02 739 52 11 

Document